2016-10-22 09:36:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ön ma a megtestesült nyugalom

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, emiatt érzékenyen reagál ma mindenre, túlságosan szívére veszi a dolgokat. Képes még órákkal később is rágódni a hallottakon. Lépjen tovább, legyen optimistább! Ha egy kicsit könnyedebben közelít a problémákhoz, akkor azok szinte maguktól megoldódnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Túlságosan nyitott, közlékeny azzal, akivel nem kellene. Emiatt kihasználhatják, vagy átverhetik, nagyot csalódhat valakiben. Szerelmi téren egy titokra kerül fény, ami kellemetlenül érintheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap érdekes újdonságokat szolgáltat. Hagyja magát meglepni! Több hívást is kaphat a barátaitól, akik közös programot szeretnének önnel szervezni. Este jól fog szórakozni, és lehet, hogy a mulatozás bőven belenyúlik az éjszakába is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Gyűjtsön elég információt, és mérlegelje a tényeket, mielőtt vállalkozna valamire. Partnerkapcsolatában most a hűség kérdése a téma. Vagy önt környékezi meg valaki, vagy a párját próbálják meg elcsábítani...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az anyagiak miatt otthon lehetnek kellemetlen percei, hiszen az elmúlt hónapban többet költött a kelleténél. A megélhetése és a magánéletének harmóniája attól függ, mennyire képes megbirkózni a stresszel. Délután próbáljon meg egy kicsit kikapcsolódni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most tényleg realizálni tudja bizonyos terveit, főleg, ha az a lakás átalakításával, vagy felújítással kapcsolatos. Nagy mennyiségű munkát lesz képes elvégezni. Este érdekes találkozásban lesz része, csodálatos órák várnak önre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap megfelelő arra, hogy elintézzen valamilyen kellemetlen ügyet. Örülni fog, ha túlesik rajta, úgyhogy szánja rá magát! A délután már legyen a kikapcsolódásé, ne fárassza magát kötelező programokkal. Nyugodtan mondjon nemet a rokonai meghívására!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ráébred, hogy miért viselkedett valaki önnel olyan sértőn a közelmúltban, és már nem veszi annyira a szívére ezt a dolgot. Üljön le beszélni az illetővel! Az este jó hangulatban telik, szervezzen romantikus programot a párjával!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy kínos helyzettel kell ma megbirkóznia. Be kell tartania egy kötelezettséget, mert az adott szó kötelez. Még ha most több pénze is van, mint máskor, azért bánjon vele óvatosan, ne költsön sokat este!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egész délelőtt ingerülten viselkedik, nem tud kedves lenni senkihez, ezzel igen kellemetlen perceket szerez önmagának is. Ezt csak a fáradtság teszi! Pihenjen délután egy nagyot, rögtön jobb színben fogja látni a világot!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól tenné, ha meglepné magát valami új, szokatlan holmival, felújítaná például a ruhatárát. Nyugodtan költekezhet egy kicsit, hamarosan váratlan bevételre számíthat. Délután sétáljon egy nagyot a természetben, ez most különösen jót fog tenni önnek!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma a megtestesült nyugalom, ráadásul jól is szervezi a napját, mindenre jut majd ideje. A szerelemben a beszélgetéseik során közelebb kerülhetnek egymáshoz. Legyen nagyon őszinte, mondja el a párjának, ha bántja valami!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: